среда, 7 октября 2015 г.

Стартувала VІІ Спартакіада серед школярів Волноваського району

Картинки по запросу спартакіадаУ Волноваському районі розпочато VІІ Спартакіаду серед школярів. Перед початком змагань оргкомітетом для школярів було проведено інструктаж з техніки безпеки та жеребкування, призначили відповідальних за підрахунок результатів.

Згідно програми VІІ Спартакіади, яка була розроблена відділом у справах сім’ї, молоді та спорту райдержадміністрації сумісно с учителями фізичної культури району, заплановані змагання з легкої атлетики, міні-футболу, баскетболу, волейболу, настільного тенісу, шашок та шахів, розроблені критерії обробки результатів судейською колегією.

У вихідні дні вересня та жовтня проведені спортивні заходи з легкої атлетики та зональні змагання з міні-футболу. Спортивні заходи проходили на базах Волноваської ЗОШ І-ІІІ ст. № 6, Волноваської ЗОШ І-ІІІ ст. № 3, Волноваської ЗОШ І-ІІІ ст. № 7.

Вже є перші результати спортивних досягнень команд, так Волноваська ЗОШ І-ІІІ ст. № 7 посіла І місце (серед міських та селищних команд) з легкої атлетики та пройшла у фінал змагань з міні-футболу,серед сільських загальноосвітніх закладів перемогу з легкої атлетики здобула команда Златоустівської ЗОШ І-ІІІ ст. В період з 10.10 по 11.10. 2015 року о 10.00 на базі Волноваської ЗОШ І-ІІІ ст. № 7, запрошені на фінальні змагання серед міських та селищних загальноосвітніх закладів району команди: Волноваської ЗОШ І-ІІІ ст. № 7, Волноваської ЗОШ І-ІІІ ст. № 3, Донської ЗОШ І-ІІІ ст., Новотроїцької ЗОШ І-ІІІ ст. № 4, серед сільських команди: Вільненської ЗОШ І-ІІІ ст., Прохорівської ЗОШ І-ІІ ст., Степнянської ЗОШ І-ІІІ ст., Златоустівської ЗОШ І-ІІІ ст.

Бажаємо всім учасникам спартакіади серед школярів гарної погоди, натхнення і хай переможе найсильніший.

1 комментарий :

'