пятница, 9 октября 2015 г.

Як "Незалежний громадський контроль" Волновахи контролює ДАІ (відеосюжет)

З першого жовтня автомобілі за містом повинні рухатися з увімкненим світлом фар навіть вдень. Контроль за виконанням цих та інших правил дорожнього руху у Волновасі здійснювала громадська організація "Незалежний громадський контроль" спільно з ДАЇ області.
Активіст організації Олександр Жушман розповідає: "Сьогодні ми громадська організація "Незалежний громадський контроль" разом з нашими активістами проводили рейд з співробітниками ДАІ на дорозі Слов’янськ – Маріуполь. Наша організація слідкувала за тим, щоб співробітники ДАІ не порушували свої внутрішні накази, не давали можливості водіям пропонувати їм хабаря". Про деталі такої співпраці дивіться у наступному відеосюжеті.



1 комментарий :

  1. Видимо гражданскому независимому контролю больше делать нечего.В детских садиках порядок,в больнице врачи не требуют мзду и в городе чистота и порядок.Уважаемые члены контроля откройте свои глаза.Зайдите с утра в государственную наториальную контору и спросите клиентов,которые ютятся на крыльце целый день,мнение о качестве обслуживания.А магазинчик на улице Ленина возле остановки у рынка установлен по правилам?Да там и так видно,что нет 3 метров до проезжей части.Так,что получается?Продажный у нас независимый гражданский контроль...

    ОтветитьУдалить

'