пятница, 25 сентября 2015 г.

Медичні працівники Волновахи поїхали до Луцька на всеукраїнський конкурс професійної майстерності (фото)

У Луцьку відбувається ІХ Всеукраїнський конкурс професійної майстерності медичних сестер “Ескулап- професіонал-2015”- інформує офіційний сайт Луцької міської ради.

Сьогодні у Палаці культури міста Луцька відбулося відкриття ІХ Всеукраїнського конкурсу професійної майстерності медичних сестер “Ескулап- професіонал-2015”. У ньому взяли участь Луцький міський голова Микола Романюк, заступник голови Волинської ОДА Світлана Мишковець, директор ДУ "Центральний методичний кабінет з підготовки молодших спеціалістів" МОЗ України Тетяна Чернишенко, Голова асоціації медичних сестер України Галина Івашко, начальник управління охорони здоров’я Волинської ОДА Ігор Ващенюк.

Благословив учасників Всеукраїнського конкурсу митрополит Луцький і Волинський Михаїл.

Микола Романюк привітав гостей у нашому місті, побажав їм знайти час, щоб познайомитися з історичними пам’ятками міста Луцька. “ Я радий, що до нас прибули представники з різних куточків України. Це нагода поділитися досвідом. Не важливо, хто стане переможцем, а головне зустрітися, адже саме людське спілкуватися дає значно більше за виконання конкурсних завдань. Впевнений, що ви познайомитеся і будете підтримувати дружні стосунки. Я радий, що на конкурс прибули медичні працівники з міста-побратима Волновахи, з якого я нещодавно повернувся. Щиро вам дякую за те, що ви лікували наших поранених бійців”. Микола Романюк також подякував кожному, хто обрав професію медичної сестри, адже цей фах потребує великої жертовності, витримки, співчуття та готовності прийти на допомогу і побажав, щоб Бог повертав сторицею добро, милосердя, які вони виявляють до хворих, та висловив найщиріші слова вдячності організаторам конкурсу.

Сьогодні на базі Луцького базового медичного коледжу відбудеться перший тур конкурсу ­тестування. Завтра конкурсанти показуватиму свої практичні вміння.









Комментариев нет :

Отправить комментарий

'