суббота, 19 сентября 2015 г.

День працівника ліса (фото)

17.09.2015 у Великоанадольському лісовому коледжі за участю голови райдержадміністрації, керівника районної військово-цивільної адміністрації Лубінця В.Д. проведено урочисті заходи з нагоди Дня працівників лісу. В заході прийняли участь представники райдержадміністрації, керівництво ДП «Великоанадольське лісове господарство», працівники коледжу.

Розпорядженням голови райдержадміністрації, керівника районної військово-цивільної адміністрації від 09.09.2015 № 278 « Про нагородження», за вагомий внесок у розвиток виховання молодших спеціалістів лісового господарства, зразкове виконання службових обов’язків, високий професіоналізм та з нагоди Дня працівників лісу нагороджено почесною грамотою викладачів Великоанадольського лісового коледжу.

За сумлінну плідну працю , високий професіоналізм, зразкове виконання посадових обов’язків та з нагоди Дня працівників лісу висловлено Подяку районної державної адміністрації керівництву Великоанадольського лісового коледжу та керівництву ДП «Великоанадольського лісового господарства».

За участю студентів, викладачів, артистів Благодатненського будинку культури гостям коледжу була підготовлена чудова концертна програма з піснями та танцями.




Комментариев нет :

Отправить комментарий

'