четверг, 13 апреля 2017 г.

«Це буде повномасштабна війна», — Ходаковський закликає мешканців окупованого Донбасу готуватись до евакуації

Одіозний бойовик Олександр Ходаковський заявляє, що невдовзі на Донбасі почнуться інтенивні бойові дії.

Про це бойовик написав на своїй сторінці у мережі.

«Це буде не загострення — це буде повномасштабна війна», — заявив колишній так званий «секретар радбезу ДНР».

Висновок про наближення «повномасштабної війни» Ходаковський робить, опублікувавши знімки із безпілотника, на яких начебто українська військові техніка.

При цьому бойовик «ДНР» закликає мешканців окупованих територій » хоч трохи мобілізуватись».

У коментарях до свого повідомлення Ходаковський пояснив, що в його розуміння означає мобілізуватись: «запастися водою, консервами, свічками. Організуватися за місцем проживання і перевірити утримання притулків і підвалів, приготувати засоби світломаскування…..Тобто перейматися питаннями власної безпеки. Дуже безтурботні і нерозумні. Розпочнеться все як завжди несподівано, і відразу ж одна думка — куди б подалі втекти до знайомих, родичів — почнуть масово переходити, коли потрібно буде мінімізувати перебування на вулиці.»

Нагадаємо, що українська армія на Донбасі неухильно дотримується Мінських угод і все важке озброєння відведене від лінії розмежування на необхідну відстань.

Це підтвердив 12 квітня Президент України, перебуваючи в одному з таких місць відведення танків 17-ї танкової бригади ЗСУ на Луганщині.

Він підтвердив, що вся важка зброя відведена, але тримають її українські військові у повній бойовій готовності в разі потреби, як от наступ бойовиків, швидко повернуть на позиції.


Комментариев нет :

Отправить комментарий

'