вторник, 4 апреля 2017 г.

На Донбасі розпочався примусовий призов в терористичну армію

Частка місцевих мешканців в загальній численності військового угрупування 1 та 2 армійських корпусів ЗС РФ постійно знижується. Зараз не перевищує 35 відсотків

4 квітня 2016 року бойовики на Донбасі розпочали призов в терористичну армію. Бойовики хотіли мобілізувати чоловіків віком до 45 років. Про це повідомили в Головному управлінні розвідки.

"Серед місцевого населення і найманців дуже мало охочих воювати. Частка місцевих мешканців в загальній численності військового угрупування 1 та 2 армійських корпусів (АК - Gazeta.ua ) ЗС РФ постійно знижується. Зараз не перевищує 35 відсотків", - написали розвідники.

Тому з 4 квітня по 15 липня 2016 року терористи провели примусовий призов на "військову службу".

З 14 березня 2016 року російські військові на Донбасі і бойовики не можуть розірвати контракт за власним бажанням. 21 березня 2017 року розвідники повідомили, що російським військовим на Донбасі заборонили відпустки. А за порушення дисципліни найманців позбавляють грошової винагороди та права на ротацію.

У щоденному звіті ГУР Міністерства оборони розвідники маже щоразу пишуть про масове дезертирство в лавах ДНР та ЛНР. 5 березня 2017 року в окупованому Донецьку п'яні бойовики влаштували бунт штабному командуванню. А декілька днів раніше вони взнали, що у 100-й окремій мотострілецькій бригаді "Донецьк" 1-го армійського корпусу ЗС РФ більше третини військовослужбовців відсутні.


Наші бійці діквідували 16 російських військовослужбовців та 35 поранили. Про це повідомляє прес-служба Головного управління розвідки Міністерства оборони України. "Терористів знищено внаслідок вогню у відповідь сил АТО", - кажуть розвідники.

Комментариев нет :

Отправить комментарий

'