среда, 12 апреля 2017 г.

РОСІЯ ПОЧАЛА ПОСТАЧАТИ ЗАЛІЗНУ РУДУ НА ОКУПОВАНИЙ ДОНБАС, АБИ "ОЖИВИТИ" МЕТЗАВОДИ

Руду постачають із російських "Северсталі" та "Металоінвесту".

На "віджаті" бойовиками металургійні заводи на окупованому Донбасі почала надходити з Росії залізна руда з підприємств "Сересталь" та "Металоінвест". До кінця квітня обсяги постачань можуть сягнути до 60 тис. тонн концентрату та до 100 тис. окатишів.

Зокрема, із череповецкого меткомбінату "Северсталь" уже було відвантажено близько 11 тис. тонн концентрату. Про це пише "Метал Експерт", передає "Інтерфакс-Україна".

Єнакіївський металургійний завод, який бойовики забрали в холдингу "Метінвест" Ріната Ахметова, планують запустити в роботу від 27 квітня.

Водночас на підприємствах "Северсталь" і "Металоінвест" заперечують, що напряму постачають залізну руду на окупований Донбас. Експерти ринку кажуть, що постачання здійснюють через посередників. Водночас "Російські залізниці" надали 25% знижки на перевезення цієї руди.

Нагадаємо, більше місяця тому Україна заблокувала торгівельно-транспортне сполучення з окупованим Донбасом – бойовики "націоналізували" понад 40 великих підприємств. Більше читайте тут: https://tsn.ua/groshi/rosiya-pochala-postachati-zaliznu-rudu-na-okupovaniy-donbas-abi-ozhiviti-metzavodi-912482.html

Комментариев нет :

Отправить комментарий

'