пятница, 3 февраля 2017 г.

Офіцери та солдати 72 окремої механізованої бригади звернулись до учасників блокади ОРДЛО

«Бойові побратими!

В той час, коли на очах усієї України російсько-терористичні війська з усіх видів зброї гатять по Авдіївці, Ви під керівництвом депутатів-аферистів Володьки Парасюка та Константіна Грішина (зараз Семен Семенченко), які з часів Революції Гідності втратили підтримку людей, а тому готові на будь яку підлість щоб залишитися у теплій та комфортній залі Верховної Ради, вчиняєте диверсії на рідній землі, прикриваючись блокадою контрабанди ОРДЛО.

Повірте, нам як і Вам не подобається, що Україна не реформується, не зменшується рівень корупції, а рівень життя українців катастрофічно падає і ще багато-багато чого, що не так. В цьому у нас з Вами спільна позиція і спільний біль.

Але! Якщо зі слів Семенченка: «блокада відбувається за чітким планом», чому вона розпочалася не в кінці опалювального сезону 2014-2015 чи 2015-2016 років саме зараз, морозною зимою 2017-го (!)? Бо тоді народні депутати від «Самопомочі» перебували в коаліції, вони були ВЛАДОЮ, але чомусь не переймалися «контрабандою на крові». Навіть нині, перейшовши у стан т.зв. «демократичної опозиції» вони палець об палець не вдарили, щоб на законодавчому рівні вирішити питання переобладнання ТЕС на вугілля з марки «А» на «Г», альтернативних шляхів надходження електроенергії та води в північні райони Луганської області та Маріуполь.

Якщо Ви дійсно вірите, що представники «Самонемічі», лідер яких не зміг впоратися зі сміттям у Львові і засрав ним майже половину України, переслідують задекларовану мету «блокади», а не особисті політичні інтереси, тоді Ви сліпці! Вас використовують, на сленгу гебістів - «в темну»!

Вирішуйте самі - чи депутати «Самопомочі» Парасюк, Семенченко, Пастух та інші, які розв’язали проти України фактично «другий фронт» на лінії бойового зіткнення - агенти Кремля, чи лише корисні ідіоти, які не усвідомлюють наслідків своїх дій.

Переконані, що Ви, наші побратими, не мрієте стати одним із персонажів анекдоту який набирає популярності в соціальних мережах: «Семенченко з Парасюком швидко зрозуміли, що краще на рейках лежати, ніж в Авдіївці кров проливати!».

Полишайте цих ряджених депутатів-клоунів з «Самонемічі та приєднуйтесь до нас у Авдіївській промці – «другому ДАПі» УКРАНО-РОСІЙСЬКО ВІЙНИ! Війни за нашу СОБОРНІСТЬ і НЕЗАЛЕЖНІСТЬ!

Віримо у Вашу мудрість і з нетерпінням чекаємо в Авдіївці!

Слава Україні!» - йдеться у зверненні військовослужбовцівю



Комментариев нет :

Отправить комментарий

'