четверг, 12 января 2017 г.

Російські інструктори збунтувалися на Донбасі



З окупованих територій Донбасу втекли 11 російських армійських інструкторів, які готували снайперів і саперів для терористів.


Про це повідомляє прес-служба Головного управління розвідки в Facebook. Кілька інструкторів самовільно покинули навчальний центр бойовиків і повернулися в Росію.

Читайте також: Росіяни скуповують житло за кордоном на випадок війни

У розвідці розповіли, що вони влаштували такий демарші через невдоволення низькою зарплатою. Інструкторам також не сподобалося, що їх хотіли відправити на лінію фронту для проведення диверсій.

Ватажки терористів намагаються приховати інцидент, оскільки бояться масової паніки в Росії. Зокрема, нових терактів і "з'ясування стосунків" зі стріляниною і суїцидом, як це недавно було в Москві, за участю психічно неврівноважених інструкторів.

У розвідці наголосили, що часто колишні військові інструктори в РФ намагаються "працевлаштуватися за фахом" в злочинні угруповання.

Нагадаємо, портал "Знай.ua" повідомляв, підрозділи регулярної російської армії таємно перекидають до лінії фронту в Луганській області. Загони бойовиків переправляють в сутінках і невеликими колонами.

Комментариев нет :

Отправить комментарий

'