пятница, 18 ноября 2016 г.

За Програмою СБУ «На тебе чекають вдома» від кримінальної відповідальності звільнено колишнього міліціонера (відео)

Співробітники Служби безпеки України в рамках Програми «На тебе чекають вдома» переконали добровільно скласти зброю та повернутися до нормального життя колишнього бойовика т.зв. «ЛНР». 

Правоохоронці встановили, що співробітник МВС України з початку бойових дій на території Лисичанського району Луганщини вступив до одного з незаконних збройних формувань т.зв. «ЛНР». Через наступ сил антитерористичної операції разом з бойовиками він утік до Кадіївки (колишній Стаханов). 

Перебуваючи на тимчасово окупованій території, він швидко розчарувався у порожніх обіцянках бойовиків, усвідомив злочинність їхніх дій, аморальний спосіб життя, написав рапорт на звільнення та тривалий час переховувався у родичів. 

Співробітники спецслужби отримали інформацію про свідому відмову колишнього міліціонера воювати проти власного народу, скоювати вбивства та інші злочини проти власних громадян. Тож чоловіку було запропоновано взяти участь у Програмі «На тебе чекають вдома». 

У зв’язку з добровільним повідомленням правоохоронним органам про всі обставини своєї діяльності на користь бойовиків, не участі у бойових діях та не вчинення інших тяжких і особливо тяжких злочинів, суд звільнив колишнього міліціонера від кримінальної відповідальності, передбаченої ч. 2 ст. 260 КК України. Отримавши ухвалу суду, чоловік закликав бойовиків не боятися складати зброю та повертатися до рідних і близьких.


Комментариев нет :

Отправить комментарий

'