пятница, 28 октября 2016 г.

Війна «кураторів». Щури ОРДіЛО ділять сфери впливу. Захарченко проти Плотницького, Ходаковський проти Захарченко.

Триває боротьба між очільниками квазіутворень за владні повноваження та перерозподіл сфер впливу. Резонансна тема “державного перевороту в “ЛНР” використовується І. Плотницьким для розправи над політичними опонентами. При цьому РФ намагається посилити власний вплив на ватажків та розвиток ситуації у “республіках”. З метою “вгамування” керівництва “республіки” до м. Луганськ прибула значна кількість співробітників ФСБ РФ.

Серед бойовиків декількох “бТрО” і козачих НЗФ зростає обурення діями І. Плотницького на тлі подій, пов’язаних із загибеллю колишнього “прем’єр-міністра” Г. Ципкалова. “Міністр МВС “ЛНР” І. Корнет забарикадувався в офісі та виставив власну охорону. “Радники” І. Плотницького виїхали до м. Ростов-на-Дону для тимчасового переховування.

За вказівкою І. Плотницького “генпрокуратурою “ЛНР” у справі підготовки “державного перевороту” заарештовано “голову МДБ “ЛНР” Л. Пасічника, “заступників командувача 2-го АК” В. Кисельова та О. Анащенка, та інших членів НЗФ, партій, організацій та рухів, співробітників “правоохоронних структур”, “органів влади”, місцевих приватних підприємців, які виступали проти політики “уряду “ЛНР”. Оголошено у розшук “екс-главу народних зборів “ЛНР” О. Карякіна (переховується у м. Москва). У ЗМІ “ЛНР” як “докази” у “боротьбі зі зрадниками” демонструється виявлений “генпрокуратурою” у с. Первозванівка (Лутугинський р-н) схрон зі зброєю, яку заколотники нібито планували використати проти І. Плотницького.

О. Захарченко, зі свого боку, критично висловився щодо “перевороту” в “ЛНР” та розпочав кампанію протидії І. Плотницькому. Зокрема, “Міністерством інформації “ДНР” поширюються матеріали про недостовірність інформації щодо “перевороту” та зміни влади в “ЛНР”. Глава “ДНР” запропонував колишньому голові “народної ради “ЛНР” О. Карякіну переїхати з м. Москва до м. Донецьк для переховування від переслідувань з боку І. Плотницького. Серед сепаратистів поширюється інформація про зосередження на “кордоні” з “ЛНР” значної кількості підрозділів “ДНР” та чеченських угруповань, нібито призначених для захоплення “влади” в “ЛНР” під виглядом захисту І. Плотницького.

Російськими кураторами підготовлено оновлений регламент взаємодії між радниками з РФ, І. Плотницьким та О. Захарченком. Водночас глава “ЛНР” розкритикував новий регламент через відсутність можливості самостійного прийняття рішень та повну відповідальність за рішення, нав’язані радниками. При цьому російські спецслужби вживають заходів з послаблення позицій О. Захарченка, повернувши до м. Донецьк напередодні місцевих “виборів” колишнього керівника батальйону “Восток” О. Ходаковського.

Комментариев нет :

Отправить комментарий

'