понедельник, 28 декабря 2015 г.

Беня: по фени ботаешь? Корбан: ботаю, ботаю…

Кримінальних авторитетів 90-х з яких «Бєня» сформував команду «досвідчених» політиків у світлі останніх подій починають «мочити» колишні рішали, які тепер вийшли на новий рівень політичної боротьби, однак останній їх і далі називає «по-понятиям» типу «стара шльондра» та «смердючий пес» (ред. останнє інтерв’ю  Коломойського виданню «Politiko» яке він заперечує).

Коломойський та Корбан, якщо ви помітили, у своїх інтерв’ю не сильно добирають слів та проглядається, хоча й уже умірений, але рідний їхньому серцю жаргон так званих «воров в законе».
У ті лихі часи, «авторитет» активно займався рейдерськими захопленнями, кришував питання на десятки тисяч доларів, що не могло не залиши відбиток на його особистості, характері та особливості «тереть канкретний базар», адже це було модно, це додавало якоїсь, нібито, крутості та самовизначення в авторитетних мафіозних колах.
Звичайно, часи змінюються, «капуста» почала приносити дивіденди, душити демократію в Україні та боротися з «блатными» тепер модно не з наганом… Боротьба за владу дніпропетровського єврейського клану стала основною проблемою Бєні (ред. а тут ще й «грузинський везаві» «нарисовался»).
Як наслідок, спекулюючи на загарбанні України Росією на терени інтриг українського політикуму «рєшали» запустити свій власний проект «УКРОП». На роль «баклана» нової політичної сили Коломойський поставив свого цепного пса — Геннадія Корбана (відомий в кримінальних колах як «Палач»)  і ко, тобто «с корэшами, дабы мутить наезды, тушить канители и создавать правильный душняк».
Однак, вести політичні ігри не просто, «баклана» закрили в «зону», а «авторитету клеют тапки»… Загалом, проблем у Бєні добавилось, тому він все частіше починає демонструвати свої риси бандитського характеру, які намається сховати за ширмою підконтрольних ЗМІ.

Комментариев нет :

Отправить комментарий

'