среда, 30 сентября 2015 г.

СБУ затримала у Волновасі хабарника з Маріуполя

Днями СБУ затримала у Волновасі хабарника з Маріуполя. Як виявилось, співробітники Служби безпеки України спільно з прокуратурою завершили спецоперацію у та блокували механізм отримання хабарів ветеринарами з Маріуполя за оформлення експорту зерна -повідомляє офіційний сайт СБУ.

Двоє посадовців міської лікарні ветеринарної медицини організували корупційну схему видачі комерційним структурам дозвільних документів, необхідних для експорту зернових. Бізнесмени отримували дозвіл на вивезення продукції без проведення необхідних експертиз. Внаслідок чого державний бюджет не отримав значної суми обов’язкових платежів.

Правоохоронці задокументували факт отримання ветеринарами 120 тисяч гривень за протиправне оформлення на експорт з країни майже 100 тисяч тоннзерна. Під час обшуків співробітники спецслужби вилучили у зловмисників частину отриманого хабара та готову документацію на вивіз зернових.

Посадовцям повідомлено про підозру у скоєнні злочину, передбаченого ч. 3 ст. 368 (одержання неправомірної вигоди службовою особою) Кримінального кодексу України.Тривають невідкладні оперативно-слідчі дії для встановлення інших фактів незаконного оформлення ветеринарами експортних документів.

Комментариев нет :

Отправить комментарий

'