суббота, 5 сентября 2015 г.

АТЦ: Бойовики активізувалися поблизу Донецька; за добу 19 обстрілів українських позицій

Наприкінці вчорашніх доби обстановка в зоні АТО незаконні збройні формування дещо активізували обстріл українських позицій, повідомив прес-центр АТО.
"З 18 годин до опівночі найбільш гаряче було в районі Мар'їнки, поблизу Донецька. Тут, протягом вечора ворог п'ять разів вів вогонь по нашим опорним пунктам зі стрілецької зброї і гранатометів", - йдеться в повідомленні. Близько 19:00 за українським позиціям у Мар'їнці найманці двічі били з 82-мм міномета.
Крім того, близько 21:00 бандформування обстріляли зі стрілецької зброї опорний пункт сил АТО в Дослідному, з гранатометів і стрілецької зброї — українські підрозділи в Красногорівці.
Загалом, за минулу добу 4 вересня незаконні збройні формування 19 разів порушували перемир'я. З них 18 випадків застосування ворогом зброї зафіксовано поблизу Донецька, один раз бойовики вели вогонь у Луганській області.
З початком нової доби і до 6:00 5 вересня активність бойовиків на Донецькому напрямку продовжилася.
Майже з півночі і до 2:00 бойовики з танка, 82-мм мінометів, гранатометів, зенітної установки і стрілецької зброї били по позиціях сил АТО в Мар'їнці. У цьому ж районі близько 2:00 за українським опорного пункту працював ворожий 120-мм міномет.
Також з півночі і до 1:00 супротивник з боку Малої Калинівки тричі обстріляв зі стрілецької зброї українські підрозділи в Луганському на Артемівському напрямку

Комментариев нет :

Отправить комментарий

'