вторник, 4 августа 2015 г.

У Волновасі стартував новий мистецький проект "ФОТО ПАТРІОТА"

Сьогодні, 4 серпня у нашому місті стартував новий мистецький проект "ФОТО ПАТРІОТА". 

Як розповідає один з авторів проекту Сергій Масло, цим самим організатори нової ідеї хочуть зацікавити активну частину Волновахи та району висловити свою патріотичну позицію на фотознімку в національних кольорах. 

Зацікавити є чим, адже кожне зроблене фото буде розміщене на шпальтах нового медійного проекту міста "ВолновахаPost", де кожен зможе побачити себе, поділитись з другом та оцінити якість зображення.

Усіх бажаючих хто хоче отримати унікальне патріотичне фото автори проекту запрошують у центр міста в магазин "Патріот", а зарезультатами нових фотосесій знімки викладатимуться на сайт.







2 комментария :

  1. Одіти вишиванку і зробити фото на фоні прапора-нагадує комуністичне минуле.=Слава Україні= було=Слава КПРС=.Прапор був червоний.Була одна партія-тепер сотня.Але є правляча.І гасло за 100 років у партій не змінилось=хто не з нами-той проти нас=Всі на фото як неокомсомольці.Як що ти патріот свої країни - наведи лад в своїй оселі.В цьому не допоможуть війна,США І Європа.НАВЕСТИ ЛАД МОЖЕМО МИ ВСІ РАЗОМ!!!Хіба ТИ не знаєш,хто бере хабарі???Хто вкрав цілі підприємства,дитячі садки,магазини,колгоспи???Побудував цілі квартали елітних хатинок.Це твоі сусіди,які теж одягли вишиванки,для того щоб зберехти награбоване.А ТИ не зміг за 24 РОКИ НЕЗАЛЕЖНОСТІ побудувати даже альтанку,як у януковича.Ніхто крім Тебе не наведе лад.

    ОтветитьУдалить

'